Jogi nyilatkozat - weboldal, honlap tartalom
     
                   

Webáruház adatai:

Az Ön által vásárolt termékek eladója a ÉpZol-Fa Kft. Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:

  • Székhely: 2030 Érd Tóni csapás 3.
  • Telephely: 2030 Érd Tóni csapás 3.
  • Képviselő:Szegedi Zoltán
  • Adószám: 24236087-2-13
  • EU Adószám: -
  • Cégjegyzékszám:13-09-161470
  • Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
  • Bankszámlaszám: 10300002-10598218-49020016
  • Telefonszám: 06-30/820-5239
  • E-mail: zsofa@zsofa.hu

    
A ÉpZol-Fa Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 
A ÉpZol-Fa Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a ÉpZol-Fa Kft. tulajdonosa jogosult.
 
A ÉpZol-Fa Kft. tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A ÉpZol-Fa Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
 
A ÉpZol-Fa Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a ÉpZol-Fa Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a ÉpZol-Fa Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
 
A ÉpZol-Fa Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A ÉpZol-Fa Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő muködésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a ÉpZol-Fa Kft. kifejezetten kizárja.
 
A ÉpZol-Fa Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetové tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a ÉpZol-Fa Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
 
A ÉpZol-Fa Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

 

ÉpZol-Fa Kft.


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Adó 0 Ft
Összesen 0 Ft

Az árak az Áfát tartalmazzák

Kosár Fizetés

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék